ANA (19): USAMLJENA SAM I ŽELIM PRONAĆI STARIJEG MUŠKARCA ZA DOPISIVANJE

Ja sam mlada žena u svojim 19 godinama i trenutno sam u potrazi za starijim muškarcem za dopisivanje. Čula sam za ovaj sajt za upoznavanje i napravila profil u nadi da pronađem starijeg muškarca za dopisivanje i upoznavanje, ako ti sviđam klikni ovdje i dodaj me. Iako sam još uvijek mlada, osjećam se zrelom za svoje godine i želim upoznati nekoga s iskustvom i mudrošću koji može razumjeti i cijeniti moje interese i razmišljanja.

Traženje starijeg muškarca za dopisivanje ima svoje razloge. Prvo, smatram da stariji muškarci imaju više životnog iskustva, što ih čini zanimljivim sugovornicima s kojima mogu dijeliti svoje misli, snove i ambicije. Također, stariji muškarci obično imaju stabilnost i samopouzdanje koje može biti privlačno i inspirativno za mene kao mladu osobu koja tek traži svoj put u svijetu.

Osim toga, vjerujem da stariji muškarci mogu pružiti mentorstvo i podršku u mom osobnom rastu i razvoju. S obzirom na njihovo iskustvo, mogu mi pružiti savjete, podršku i inspiraciju kako bih postala bolja verzija sebe.

Međutim, također želim naglasiti da tražim zdravu, poštenu i poštovanu vezu s odraslim muškarcem koji dijeli iste interese i vrijednosti. Za mene je važno uspostaviti međusobno poštovanje, povjerenje i komunikaciju u bilo kojem odnosu, uključujući i dopisivanje.

Dopisivanje s starijim muškarcem može biti inspirativno i uzbudljivo iskustvo, ali također tražim pravu kemiju i klik s nekim tko će me cijeniti kao osobu i slušati moje mišljenje i osjećaje.

Ukoliko ti se dopada moj profil i želiš me bolje upoznati klikni ovdje i dodaj me.

Ukratko, kao mlada djevojka u potrazi za starijim muškarcem za dopisivanje, tražim emocionalnu povezanost, podršku i mentorstvo od nekoga s iskustvom i mudrošću, ali također cijenim međusobno poštovanje, povjerenje i komunikaciju u odnosu.

9 comments

 • Ana19

  May 17, 2023 at 2:17 pm

  Evo ne Ana volio bih da se bolje upoznamo pre bilo cega javi se za dalji kontakt ako ti odgovaram

  • Drago Marković

   August 13, 2023 at 5:48 pm

   Taj sam srećo

  • Zdenko

   August 14, 2023 at 6:50 am

   Javi mi se na mejl da izmenjamo brojeve telefona za Viber, Telegram i Whatssap.

 • Boki96

  May 17, 2023 at 2:37 pm

  Cao Ana

 • Amer

  August 10, 2023 at 9:17 am

  Cao ana

 • Neven Rivic

  August 12, 2023 at 2:46 pm

  Mozes se javiti mn

 • Pero

  August 12, 2023 at 9:38 pm

  Cao javi na viber 066-613-698

 • kurtis

  September 28, 2023 at 3:09 pm

  svidjas mi se lepotice voleo bih da se upoznamo mozemo razmeniti broj telefona

 • Zoran Stojanovic

  November 9, 2023 at 6:09 pm

  Ako te zanima mozes da mi se javis evo ti i moj broj 0638721392