JA SAM MARIJA(43) MLADA SAM OSTALA UDOVICA TRAŽIM MUŠKARCA ZA NOVI POČETAK

Moje ime je Marija, i danas bih željela podijeliti svoju priču s vama. Imam 43 godine i nedavno sam postala udovica. Moj suprug mi je ostavio pravo bogatstvo, ali ono što mi je ostalo najviše nedostaje jest osjećaj bliskosti i ljubavi. Otvorena sam za novi početak i nadam se da ću pronaći muškarca koji će mi donijeti radost i sreću u drugom dijelu mog života.

Radi velike usamljenosti i želje za nećim novim i pronalaskom novog partnera, napravila sam profil na ovome sajtu za upoznavanje pa mi se javi ako ti se sviđam.

Naša ljubavna priča bila je ispunjena avanturama, smijehom i dubokom povezanošću. Možda se pitate zašto tražim novu ljubav nakon svega što smo prošli. Istina je da je gubitak mog supruga ostavio prazninu u mom srcu, ali osjećam da zaslužujem još jednu priliku za ljubav i sreću. Uvijek smo zajedno sanjarili o budućnosti i novim počecima, a sada želim ostvariti taj san u njegovu čast.

Moje bogatstvo nije mjereno materijalnim stvarima koje mi je ostavio, već uspomenama koje smo stvorili zajedno. Voljela bih upoznati muškarca koji cijeni iskrenost, dubokoumne razgovore i zajedničke trenutke. Nisam zainteresirana za materijalne stvari ili površne veze. Ono što tražim je partner koji će mi biti prijatelj, ljubavnik i potpora u svim životnim situacijama.

Moj život se sastoji od mnogo strana – volim umjetnost, putovanja i duboke razgovore. Volim provoditi vrijeme u prirodi, promatrajući zalaske sunca i osjećajući se povezano s okolinom. No, najviše od svega, volim duboko i iskreno. Moje srce je spremno ponovno voljeti i biti voljeno.

Ako si muškarac koji cijeni ljubav, iskrenost i duboku povezanost, pozivam te da me upoznaš. Želim zajedno graditi novi početak, stvarajući uspomene koje će nas ispunjavati radosti i smijehom. S tobom bih željela proći kroz sve izazove i ljepote koje život donosi.

Ako osjećaš da bi mogao biti taj poseban muškarac u mom novom početku, neka nas sudbina poveže i započnemo zajedno novu ljubavnu priču klikni ovdje i dodaj me za dopisivanje

2 comments

 • Gani Dusi

  November 15, 2023 at 8:03 am

  Zd gos Marija kakost idali si se probudila ili jos spavas daliste slobodna da bih vam uzeo malo slobodnog vremena za nekoliko minuta gospo draga cao
  GOS MARIJA POZDRAV GANI

 • Florim

  November 17, 2023 at 8:15 pm

  Javi mi se seceru i ja sam dugo sam, pa da probamo zajednički život. Velika pusa 😘 lijepa damo ❤️ 🌹