Terms and Conditions

Ovaj dokument predstavlja osnovne uvjete korištenja, prilikom registracije na https://chat80.com prihvatate naše uslove korištenja i obavezujete se da ćete ih poštovati.

Web stranica Chat80.com ima pravo da uvjete korištenja, izmjeni ili dopuni bez prethodne najave i u bilo kojem trenutku.

Ukoliko niste saglasni i ne želite prihvatiti molimo Vas da prestanete koristi stranicu Chat80.com.

1. Obveze korisnika

Pristupanjem na Chat80.com suglasni ste da razumijete sve odredbe Uvjete korištenja..

1.a) Učlanjenje na Chat80.com
Učlanjenje na je besplatno, kao i korištenje svih opcija sajta za sve njezine korisnike.

2. Brisanje profila
Chat80.com zadržava pravo da bilo kojem korisniku bez prethodne najave pobriše profil ukoliko se ustvrdi kršenje Uvjeta korištenja. Profil na Chat80.com je moguće obrisati kontaktiranjem administratorske podrške.

3. Nedopuštene aktivnosti i sadržaji:
– objava sadržaja koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone kao što su rasistički, uvredljivi, prijeteći, pedofilski sadržaji ili sadržaji koji na drugi način prikazuju djecu ili maloljetne osobe.
– Objava slika sa scenama eksplicitnog seksa, polnih organa i slično
– lažno predstavljanje odnosno predstavljanje u ime druge osobe
– objavljivanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
– objavljivanje promotivnog i reklamnog sadržaja
– svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili drugi računalni kod čije izvršavanje uništava, oštećuje ili ograničava funkcionalnost računalnog hardvera, softvera ili podataka
– objavljivanje tuđih osobnih podataka
– javna objava podataka iz kojih se nedvosmisleno može ustvrditi vaš ili tuđi identitet (ime i prezime, skpe, email ili poštanska adresa, broj telefona i sl.)

4. Zaštićeni sadržaj

– Chat80.com sadrži vlasničkim pravima zaštićeni materijal koji se ne smije kopirati, mijenjati, prenositi, distribuirati, prikazivati i prodavati bez izričitog pismenog dopuštenja.
– korisnici su individualno odgovorni za sadržaje koji objavljuju na Chat80.com, što uključuje sadržaje koji su potpuno ili djelomično dostupni svim korisnicima, kao i sadržaje koji se razmjenjuju između dva korisnika
– registracijom korisnici su suglasni da Chat80.com ima sva prava na korištenje materijala objavljenog na ovim stranicama
– registracijom korisnici su suglasni da im Chat80.com povremeno može dostavljati reklamne materijale na isključivo registracijski mail, SMS ili MMS porukom isključivo na brojeve mobilnih uređaja iz korisničke baze

5. Odricanje od odgovornosti
Chat80.com ne garantira dostupnost svojih sadržaja i usluga u svako vrijeme i sa svakog računala i/ili operacijskog sustava. Svi sadržaji, profili i usluge objavljeni su u najboljoj namjeri, ali bez ikakve garancije tačnosti i funkcionalnosti. Glasno.org ne snosi odgovornost za direktne ili indirektne štete nastale korištenjem svojih sadržaja i usluga.
Chat80.com ne garantuje autentičnost profila, te objavljevinje podataka sa istih profila.